Ledige jobs

Kundemodtager/Butiksbestyrer hos Johs. Mertz A/S i Maribo

Grib chancen hos Johs. Mertz A/S i Maribo og få en unik mulighed for at:
• Drive og udvikle vores fysiske butik med landbrugsrelaterede varer
• Udvikle vores online butik og elektroniske platform/sociale medier
• Få frihed til at sætte dit aftryk på forretningen
• Arbejde sammen med nogle dedikerede kollegaer

Vi forventer, at du har:
• Erfaring fra en detailforretning
• Gå-på-mod til at sætte noget nyt i gang
• Et stort engagement og er serviceminded

Send din ansøgning til gert.klitgaard@mertz.dk - vi tager løbende en dialog med de indkomne ansøgninger, så send din ansøgning i dag.

Kontakt økonomichef Gert Klitgaard på 2013 0219 for yderligere oplysninger.
  

Traktormontør søges

Vi sælger rigtig mange traktorer, sidste år faktisk hele 79 stk., så derfor søger vi en dygtig traktormontør til vores afdeling i Ringsted.

Jobbet
Vi søger en kombineret ude/hjemme montør. Du vil komme til at arbejde allround med landbrugsmaskiner, men med hovedfokus på traktorer.

Vores afdelinger i Ringsted og Faxe arbejder tæt sammen og det er dette team du vil indgå.

Vi har travlt, og jobbet er præget af sæsonudsving, der vil kræve at du er indstillet på at give en ekstra hånd i den travle tid.

Personen
Du har en solid erfaring med baggrund som landbrugsmaskinmekaniker, meget gerne med erfaring med traktorer. Da vi sælger New Holland, og servicere mange Case IH'er er baggrund i disse mærker en stor fordel. Du er fortrolig med EDB og kan arbejde med de nyeste teknologier. Som person er du udadvendt og serviceminded, og arbejder selvstændigt. Du deltager gerne i vagtordninger, og er fleksibel i spidsbelastningsperioderne.

Vilkår
Du tilbydes et udfordrende job i et travlt team, hvor du sammen med 6 andre montører står for servicering af vores produkter på Sjælland. Vi er ET Mertz og du vil dele viden og erfaringer med dine 14 montør-kollegaer, der holder til i vores afdeling i Maribo på Lolland. Vi åbnede Ringsted afdelingen for snart 7 år siden, hvor vi har alle de moderne værkstedsfaciliteter, der kræves. Du bliver tilbudt løbende uddannelse.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til vores servicechef Jan Jensen på 6155 7708. Ansøgning med referencer sendes til chh@mertz.dk.


Fuld diskretion garanteres.