JOB: Operationel Business Controller

Vil du være med til at sætte dagsordenen for den forretningsmæssige udvikling i en af Danmarks største forhandlere af landbrugsmaskiner: Johs. Mertz A/S?

Ser du den digitale udvikling og digitale platforme som spændende muligheder til at være der endnu mere for kunderne? Betyder disruption for dig forretningsmæssige muligheder snarere end trusler? Er du vant til at styre store forandringsprojekter, involvere bredt og få alle med, udvikle koncepter og tænke forretningsudvikling og kunder ind i alle sammenhænge? Og er du velfunderet på det driftsøkonomiske område?

Så er det måske dig, vi vil byde velkommen i en nyoprettet stilling som vores nye Business Controller. Du vil referere til vores administrerende direktør og vil opleve en ambitiøs og innovativ virksomhed, hvor der er korte beslutningsveje.

Personlige kompetencer

Som person er du selvstartende og initiativrig. Du går ansvarsfuldt til dine opgaver og har en god kommerciel forståelse. Du formår at motivere dine kollegaer til at gennemføre nye arbejdsgange, og er god til at få alle med. Du skaber resultater gennem samarbejde og gode kommunikationsevner. Du har analytiske værktøjer til at kunne kvalificere ideer og evaluere resultater, og er samtidig god til at skabe relationer og forstår at bevæge dig i en organisation med mange forskellige medarbejdere.

Primære ansvarsområder

 • Udvikling, projektledelse og indførelse af forretningsplatforme og koncepter, herunder digitale.
 • Være på forkant med at forstå kundernes ændrede behov i en digital verden og omsætte dem til konkrete løsninger.
 • Indførelse og brug af værktøjer som BI og CRM, herunder kommerciel dialog med Reservedele og Værksted om initiativer, salg, kampagner mv.
 • Optimering af processer og arbejdsgange på tværs i virksomheden.
 • Analyser og scenarier vedr. selskabets strategi sammen med bestyrelse og direktør, herunder deltagelse i bestyrelsesmøder.

Faglige kompetencer og erfaring

 • Relevant videregående uddannelse og gerne med minimum 2-3 års erhvervserfaring. 
 • Erfaring med forandrings- og projektledelse samt forståelse for betydningen af den rigtige kultur.
 • På forkant i brugen af digitale platforme vedr. brugeradfærd, processer og kommunikation.
 • Branchekendskab forventes ikke.

Muligheder

 • Del af selskabets overordnede ledelse sammen med den administrerende direktør.
 • Stejl indlæringskurve og gode udviklingsmuligheder.
 • Stor indflydelse på at skabe og udvikle eget job.

Din arbejdsdag vil primært foregå i den nyopførte hovedafdeling i Maribo, men også i Faxe og Ringsted. Virksomheden beskæftiger ca. 80 medarbejdere og har gennem forhandling af hovedtraktormærkerne New Holland og Case IH en markedsandel på 40% af traktorsalget i sit markedsområde på Lolland-Falster og Sjælland. Endvidere forhandles maskiner og redskaber fra bl.a. Ropa, Amazone, Kverneland og Albach.

Læs mere om Johs. Mertz A/S på www.mertz.dk. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved kontakt til direktør Christian Holst på mobil 51 20 98 93. Ansøgning stiles ligeledes til Christian Holst på christian.holst@mertz.dk, Sidste ansøgningsfrist er 21. januar 2018 kl. 12. Samtaler afholdes løbene. I forbindelse med evt. anden samtale kan anvendes test.