Arkitekturpris 2018

Mertz-bygningen på Rødbyvej i Maribo har modtaget Lolland Kommunes arkitekturpris

Mandag den 22. oktober modtog vi en flot plakette og et bevis på, at Mertz-bygningen på Rødbyvej har vundet Lolland Kommunes arkitekturpris 2018.

Bygningen er med sine store glasfacader, udstillingslokale med plads til adskillige af vore dages landbrugskæmpemaskiner og lagerhal med værksted bagtil, en multifunktionel bygning, der passer til en moderne arbejdsplads. Samtidig roser bedømmelsesudvalget bygningen for at være en flot port til Maribo for de, der kører ind til byen sydfra.

Formand for Lolland Kommunes bedømmelsesudvalg, Ole Marqweiss havde rosende ord til bygningen: "Mertz’s bygning viser en god arkitektur i nutidens materialer for moderne forretnings- og erhvervsbyggeri. Hele bygningsanlægget er en gevinst for synsindtrykket ved indkørslen til Maribo fra syd, og er med til at hæve områdets kvalitet. Der er tale om et kvalitetsbyggeri, som falder godt ind i naturen og de omkringliggende omgivelser."

Vi er meget stolte af den flotte arkitekturpris - med prisen fulgte kr. 3.000, og de skal gå til noget fælles hygge for medarbejderne.